От снимките,на първо четене,добре запазен автомобил-интериор/екстериор.Но ,мисля че цената е твърде висока при положение с какъв мотор е.Е сега някой ще каже"но има газова".....е аз не съм фен на газовите и въобще не ги отразявам при оценката.По добре 2-ка без газова ,на тая цена и това състояние......и пак са много.Но пък може и да е читава и поддържана мераклийската.Така че трябва да се преслуша и тогава да се говори.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от marr Покажи съобщениеЗдравейте, искам да ви попитам какво мислите за тази обява http://www.cars.bg/c607795Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Само не мога да асимилирам как 12 годишна кола може да е на 50 000 кв - 4500 км на година ????
Или човека е живял в село 1 на 1 км , само дето хората в такива села не си купуват Алфа.
Мойта 147 за три години без много юркане 96 000 км и врътнах.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Колега ще ти дам два примера за малко километри в дългосрочен план, не го възприемай като заяждане. Алфата която имам сега ми е 5-та кола за 5 годишен стаж като шоф.иор, не знам къде е буквата "йо". От как съм взел книжката, сега съм на 23 години имам върху 5-те си лични коли не повече от 30 хиляди километра може би 25, като за поддръжка към тях съм налял може би половината от общата им стойност. Което на заплата 600 лева в провинцията сам се сещай как става хем читава кола хем много километри, ще ти кажа. Гаджето казва искам на кафе и ходим с пешато, за да съберем пари да от ремонтираме колата щото лятото като тръгнем с колата за плаж да и даваме газ и да ни е сигурно че всичко ни е както трябва. От това пестене което правим и километри не се трупат и ето как след десет години колата няма да има километри.
Втория пример е с колега от фирмата който е на 59 години и има Дачия от 2007 година ДЦИ закупена чисто нова лично от него. На въпросната Дачия в Неделя заедно на връщане от почивка и направихме 41000 км, вече е 7-8 годишна кола и ще е моя след седмица две, само да му пристигне дъстера с екстрите които е поръчал.
Логиката на колегата е , че е твърде стар за да кара стари коли и да лежи под тях и предпочита да кара кола до 5-7 години и после нова и така докато може да си позволи. Щото ако оставим километрите, били те и реални, да не забравяме, че материала също има стареене и след години и да няма километри елементите също изискват своята смяна, макар и не експлоатирани на предела си.
Да не съм пълен офф тая Алфа на 51 хиляди километра за мен е лъщарка и заслужава поглед от някой разбиращ за да я оцени струва ли си в действителност.
Comment
-
Първоначално публикувано от mishaka___ Покажи съобщениеКолега ще ти дам два примера за малко километри в дългосрочен план, не го възприемай като заяждане. Алфата която имам сега ми е 5-та кола за 5 годишен стаж като шоф.иор, не знам къде е буквата "йо". От как съм взел книжката, сега съм на 23 години имам върху 5-те си лични коли не повече от 30 хиляди километра може би 25, като за поддръжка към тях съм налял може би половината от общата им стойност. Което на заплата 600 лева в провинцията сам се сещай как става хем читава кола хем много километри, ще ти кажа. Гаджето казва искам на кафе и ходим с пешато, за да съберем пари да от ремонтираме колата щото лятото като тръгнем с колата за плаж да и даваме газ и да ни е сигурно че всичко ни е както трябва. От това пестене което правим и километри не се трупат и ето как след десет години колата няма да има километри.
Втория пример е с колега от фирмата който е на 59 години и има Дачия от 2007 година ДЦИ закупена чисто нова лично от него. На въпросната Дачия в Неделя заедно на връщане от почивка и направихме 41000 км, вече е 7-8 годишна кола и ще е моя след седмица две, само да му пристигне дъстера с екстрите които е поръчал.
Логиката на колегата е , че е твърде стар за да кара стари коли и да лежи под тях и предпочита да кара кола до 5-7 години и после нова и така докато може да си позволи. Щото ако оставим километрите, били те и реални, да не забравяме, че материала също има стареене и след години и да няма километри елементите също изискват своята смяна, макар и не експлоатирани на предела си.
Да не съм пълен офф тая Алфа на 51 хиляди километра за мен е лъщарка и заслужава поглед от някой разбиращ за да я оцени струва ли си в действителност.
Карал съм служебен Логан на 60 000 км имам представа за автомобила Дачия.
Чичето дето си ги взима тез Дачии, явно удоволствията на живот са му в друга сфера, затова и навърта 40 000 за 7 - 8 г.
Който си купуваше Алфа я взимаше със сърцебиене и тръпка, всяко качване има усмивка до ушите.
Вече не е така - остаряха, поевтиняха, навъртяха си км. и собствениците вече я купуват заради цената.
И въпреки всичко е по-добре (добра) от Дачия.
Ако ще се придвижваш само от А-Б може Дачия може и автобус ! За последното никога няма да даваш пари за ремонт !
Всеки си им приоритет,финанси,проблеми и тн.
Успех в животаAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеКойто си купуваше Алфа я взимаше със сърцебиене и тръпка, всяко качване има усмивка до ушите.
Comment
-
Здравейте нов съм тук , насочил съм се към 147ца бензин и искам да ви попитам дали някой е запознат със следната кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=69hcnu , струва ми се доста ниска цената , пък и километрите ... благодаря предварително!
Comment
-
Е.и му майката пичове.Като чуя мисли от сорта не може да е на 50к след като е на 10г. или пък не може да е читава 147-ца за по малко от 4,5. 5 бона направо резко ми се прсира.И тук ми идва мисълта ВИЕ КОЛКО КОЛИ НОВ ВНОС ВИЖДАТЕ НА СЕДМИЦА(да не питам на ден)?Всичко може да видите ако сте на подходящо място.Alfa's do't drop oil...they mark their territory
Comment
-
Бая съм видял на най-различни места...ииии 99.9% са ебати моргите...и тук ги привеждат в търговски вид..за около 300 лева..МАКСИМУМ....и като вземат 10тина коли и им подаряват разни голфове 3-ки 2-2ки дето тук ги продават за някакви хиляди.....а жалката истина е, че най-продавани са колите в диапазона 2-5 хил. лева....демек...само дараци...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеБая съм видял на най-различни места...ииии 99.9% са ебати моргите...и тук ги привеждат в търговски вид..за около 300 лева..МАКСИМУМ....и като вземат 10тина коли и им подаряват разни голфове 3-ки 2-2ки дето тук ги продават за някакви хиляди.....а жалката истина е, че най-продавани са колите в диапазона 2-5 хил. лева....демек...само дараци...Last edited by juliano155; d.m.y г., 11:21.Alfa's do't drop oil...they mark their territory
Comment
-
Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщениеЯ вижте какво има в раздел продаваПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеОще едно ГТА......те са само три в София......но едно от тях не се продава....
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=84667Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment